bilete de avion, bilete avion ieftine, bilet avion, bilet avion low cost, bilete avion spania italia paris londra, bilet avion blue air, bilet avion wizz air

Frankfurt

 

Zbori la Frankfurt? Afla mai multe:

Frankfurt este adesea vazut numai ca si un punct de tranzit sau ca si un centru business, dar Frankfurt inseamna mult mai mult. Frankfurt este orasul cu cele mai inalte cladiri din Germania si cel mai cosmopolit: mai mult de un sfert din locuitori sunt straini. Este cel mai mare oras din landul federal german Hessa si al cincilea oras ca marime din Germania.


Istoria orasului Frankfurt

In aceasta zona s-au stabilit la inceput cateva asezari romane, probabil in secolul I, a caror existenta este confirmata de multe obiecte arheologice. De asemenea, numele cartierului frankfurtez Bonames provine probabil din vremurile romane de la bona me(n)sa. Aºezarea romana Nida (pe teritoriul cartierului actual Heddernheim) era capitala unei civitas romane, situate pe rauletul Nidda.


Ce vezi in Frankfurt?

Printre obiectivele de vizitat se regasesc: Catedrala Sfantul Bartolomeu (Dom Sankt Bartholomäus este o constructie gotica, care a fost ridicata in secolele XIV-XV pe fundatia unei biserici mai vechi din vremurile merovingiene;  Este cea mai mare biserica din Frankfurt), faimoasa „Opera veche” din Frankfurt, Biserica Sfantul Paul, dar si primaria Romer (Römer este numele cladirii primariei Frankfurtului, în traducere „cetatean al Romei, roman”).


Cand sa vizitezi Frankfurt?

Cele mai bune luni de vizitat Frankfurt sunt Mai, Septembrie si Octombrie. Cu toate ca Frankfurt este foarte aglomerat in aceste luni datorita summit-urilor si conventiilor care au loc aici in fiecare an, solutia este sa va rezervati din timp un loc de cazare sau sa stati intr-un hotel diferit de preferintele calatorilor in scop de afaceri. Lunile de iarna sunt foarte reci in Frankfurt iar cele de vara, in special Iulie si August, sunt insotite mai mereu de toropeala si ploi torentiale.


Ce sa faci in Frankfurt?

In fiecare an In Frankfurt au loc zeci de evenimente: de la balciul Dippemess in lunile Martie si Septembrie, care aduce in oras caruseluri, produse din olarit dar si vinuri si mancaruri regionale,  la festivalul Sommerfest din Iunie, Museumsuferfest din Iulie si pana la Mainfest in August. In Frankfurt are loc cel mai mare targ de carte din lume (Book Fest) in lunile Septembrie si Octombrie urmat de Festivalul International de Jazz in cadrul caruia isi fac prezenta printre cei mai importanti cantareti si trupe de gen.

 

Unde mananci in Frankfurt?

Pentru un oras de marime medie, Frankfurt se remarca printr-o gastronomie sofisticata . Mancarea este ieftina comparabil cu Paris sau Londra si exista posibilitati nenumarate de a alege - ati putea alege un restaurant diferit in fiecare seara a anului fara sa va ganditi ca veti ramane fara optiuni.


Cat costa o zi in Frankfurt?

Este foarte usor sa cheltuiesti multi bani in Germania si in special in Frankfurt. daca te cazezi la un hostel, folosesti mijloacele de transport in comun si nu iei masa la restaurant te poti descurca o zi cu 50 de EUR. Alte preturi in Frankfurt: un billet la film 7 EUR, o ora acces la un Internet café 3 EUR, billet de intrare la Goethe House 5 EUR, o oara de parcare in oras 2 EUR.


Cum ajungi in Frankfurt?

Frankfurt este parintele tuturor hub-urilor de transport din Europa. Atat aeroportul international cat si gara Hauptbahnhof sunt cele mai importante si tranzitate cai de acces din Germania. De asemenea exista o retea vasta de autocare care leaga Frankfurt de principalele orase din Europa dar o alta cale de access pre si dispre oras o reprezinte autostrazile (Autobahnen) pentru ca in Frankfurt de multe ori masinile depasesc ca numar populatia.

    
    
    
    
 
© 2014 bilete-deavion.ro