bilete de avion, bilete avion ieftine, bilet avion, bilet avion low cost, bilete avion spania italia paris londra, bilet avion blue air, bilet avion wizz air

Rezervari bilete de avion | Despre noi

Stimati clienti,

 

Tomis Travel atrage mereu clienti noi, pentru ca serviciile oferite sunt de calitate, totdeauna la nivelul oricaror exigente. Dorim sa cream cele mai ingenioase oferte pentru clienti, fie ca sunt persoane fizice sau juridice.

Tomis Travel are o personalitate puternica, in permanenta miscare. Pentru clientii nostri suntem maleabili: suntem clasici dar si avangardisti, suntem sofisticati si aventurosi.

In tara sau in strainatate, la munte sau la mare, oriunde veti dori sa va simtiti confortabil in calatoriile dumneavoastra, aveti in agentia Tomis Travel cel mai bun prieten, care se ocupa de tot ceea ce inseamna un sejur placut, elegant, de neuitat.

Suntem o echipa de profesionisti. Utilizam un bagaj urias de ustensile de marketing (seriozitate, modernitate, preturi competitive, calitate, flexibilitate, promptitudine, confort, respect) pentru ca tu sa fii intotdeauna multumit.

Tomis Travel reprezinta alegerea turistilor exigenti.

Va asteptam sa incercati serviciile noastre.

 


Agentia de Turism TOMIS TRAVEL

Str. Tulcei, nr.2, Constanta

Tel: 0241.611.788 , 0723.191.461, 0752.075.549

Email: office@tomistravel.ro


© 2014 bilete-deavion.ro