bilete de avion, bilete avion ieftine, bilet avion, bilet avion low cost, bilete avion spania italia paris londra, bilet avion blue air, bilet avion wizz air

Alitalia

 

Bilete de avion Alitalia

DESPRE ALITALIA:

Alitalia trasporta pasageri incepand cu anul 1947 in Italia, unde la momentul actual deserveste 25 aeroporturi cu 1313 zboruri pe saptamana. In Europa Alitalia deserveste 63 aeroporturi cu 1347 zboruri pe saptamana, iar in restul lumii, avioanele Alitalia decoleaza si aterizeaza pe 22 aeroporturi cu 124 zboruri pe saptamana. Din anul 2001 Alitalia a devenit membru al aliantei SKY TEAM, printre membrii careia se afla unele dintre cele mai mari companii aeriene din lume ca AirFrance, KLM, Continental, Delta, Air Nortwest, CSA Czech Airlines, etc.. In anul 2005, au zburat cu Alitalia aproximativ 24 milioane de pasageri ceea ce reprezinta o crestere de 7,8% fata de 2004. Rutele cele mai solicitate sunt cele spre Europa de Est, India si China.
Orasele de transit ale companiei Alitalia sunt Roma (aeroportul Fiumicino si Ciampino) si Milano (aeroporturile Malpensa si Linate).
Flota Alitalia insumeaza 179 aeronave.


INFORMATII BAGAJE:

Transportul bagajelor este inclus in tariful biletului de avion pana la limita de greutate permisa de compania aeriana. In cazul in care bagajul dumneavoastra are o greutate mai mare decat cea permisa exista o taxa pentrubagaj in exces care se aplica si pentru bagaje speciale sau bagaje declarate valoaroase sau care sunt prea mari (peste 42 cm latime, 70 cm inaltime si 40 cm grosime). 
Lucrurile personale, servieta, laptop sunt considerate ca fiind bagaj de mana si se pot lua la bordul avionului. Aceasta regula se aplica si pentru carucioare carora li se va face check-in-ul, vor fi etichetate si de la intrarea in avion vor fi trasportate la cala. Dimensiunea acestui bagaj de mana nu trebuie sa depaseasca 5 kg greutate, 55 cm lungime, 25 cm latime si 35 cm inaltime.

PENTRU ZBORURILE CATRE SUA/CANADA

Pentru pasagerii care calatoresc in Statele Unite ale Americii si/sau Canada este necesara completarea unui formular pe care trebuie sa il predati la check-in. 

          
          
          
          
        
 
© 2014 bilete-deavion.ro