bilete de avion, bilete avion ieftine, bilet avion, bilet avion low cost, bilete avion spania italia paris londra, bilet avion blue air, bilet avion wizz air

Czech Airlines

 

Bilete de avion Czech Airlines

COMPANIA

Czech Airlines este una din cele mai vechi companii aeriene din Europa, oferind servicii pasagerilor incepand cu  1923. Experienta castigata pana acum au facut din Czech Airlines o companie moderna. Incepand cu anul 2001, compania s-a alaturat aliantei SkyTeam. 

FIDELIZARE

Pentru a-si rasplati calatorii, compania ofera reduceri si bilete gratuite in cadrul unui program de fidelizare, disponibil calatorilor individuali cat si companiilor. Exista chiar si un astfel de program pentru copii.

Ok Plus castigati mile pentru fiecare zbor cu Czech Airlines sau partenerii din SkyTeam Alliance.  Astfel veti beneficia de mile in contul domneavoastra chiar si cand veti folosi serviciile partenerilor nostri. Oricand veti dori, mielele acumulate pot fi transformate intr-una din recompensele oferite.
Pentru a va inregistra faceti clic aici.
Ok Plus Corporate se adreseaza companiilor, aducand avantaje atat firmei cat si angajatilor. Punctele castigate se vor acumula in contul companiei si transformate ulterior in recompense. Iar daca angajatul este inrolat deja in programul OK Plus milele acumulate vor fi creditate atat in contul sau cat si al companiei.
Pentru a va inregistra faceti clic aici.
Pentru mai multe detalii, vizitati www.czechairlines.com

BAGAJE

Bagajul la cala

Un pasager adult poate lua cu el bagaje dupa cum urmeaza:
- Europa si Orientul Apropiat  30 kg la clasa business si 23 kg la clasa economica
- Spre/disnspre SUA/Canada 2 piese/32 kg/158 cm la business sau 2 piese/23 kg/158 cm la economic.

Daca calatoriti insotit de un infant (copil cu o varsta de maxim 2 ani, fara drept de loc), puteti lua pentru el un bagaj de max. 10 kg (22 lb), cu suma dimensiunilor de maxim 115cm (45 in), si un preumblator pliabil.

Copilul intre 2 si 12 ani (cu drept de loc) poate lua aceeasi cantitate de bagaj cat sui un adult.

Pe zborulrile operate de Czech Airlines, greutatea maxima a fiecarei piese de bagaj la cala nu trebuie sa depaseasca 32 kg (70 lb), din motive tehnice. Fac exceptie carucioarele cu rotile, animalele, instrumentele muzicale, camerele de televiziune si echipamentul sportiv ce nu poate fi impartit in mai multe bucati.

In bagajul de cala nu trebuiesc puse bani, cecuri, carti de credit, valori sau obiecte si acte personale precum pasapoarte, medicamente, chei, telefoane mobile, ochelari de vedere si de soare, bijuterii, camere video si foto, apartura electronica (inclusiv calculatoare, CD-uri cu date) articole fragile.

Bagajul de mana (in cabina)

Puteti lua cu dumneavoastra o piesa de bagaj si obiecte de uz personal:
- o piesa (dimensiuni maxime - lungime 56 x latime 45 x inaltime 25 cm, suma dimensiuniloor nu trebuie sa depaseasca 115 cm (45 in)
- geanta de dama
- pardesiu, sal sau patura
- umbrela sau baston
- camera foto compacta, camera video sau un binoclu
- laptop
- material de lectura pe perioada zborului
- hrana infantului (pentru consumul la bord) si cosul sau
- scaun cu rotile complet pliabil pentru o persoana cu dizabilitati sau carje sau cadru de mers

Bagajul de mana pe toate zborurile este de 2 piese/18 kg, inclusiv obiecte personale/115 cm la clasa business si 1 piesa/12 kg inclusiv obiecte personale/115 cm la clasa economic

Bagajul in exces

Veti fi taxat pentru greutatea in execes, pentru piesele de bagaj in plus sau cu dimensiuni peste cele specificate. Cuantumul acestor taxe este disponibil la agentii de turism sau birourile Czech Airlines.
Bagajul in execs este transportat cu aceeasi aeronava daca spatiul disponibil o permite sau daca a fost rezervat in avans. 

Obiectele valoroase, fragile sau usor casabile (ex. instrumente muzicale, candelabre etc.), invelite in amablaj protector pot fi luate la bord si tinute pe un loc separat. Pentru aceste obiecte pasagerul trebuie sa aiba un loc confiormat in avans, impreuna cu locul sau. In momentul rezervarii trebuie comunicate dimensiunile si greutatea piesei respective. Pentru transportul in siguranta pe scaun, obiectele nu trebuie sa depaseasca  20 kg (44 lb) iar dimensiunile sale nu trebuie sa depaseasca  42 cm (16.5 in) in lungime, 41 cm (16.1 in) in latime, si 80 cm (31.5 in) in inaltime pentru orice tip de avion. O taxa egala cu tariful aplicat unui pasager adult va fi aplicata pentru bagajul transportat pe scaun.

Sursa: www.czechairlines.com

          
          
          
          
        
 
© 2014 bilete-deavion.ro