bilete de avion, bilete avion ieftine, bilet avion, bilet avion low cost, bilete avion spania italia paris londra, bilet avion blue air, bilet avion wizz air

Delta Airlines

 

Bilete de avion Delta Airlines

Linia aeriana americana Delta Airlines are cele mai multe zboruri programate în întreaga lume. Mai precis, acopera 500 de destinatii în 105 tari diferite, cu ajutorul colaboratorilor ei. Efectueaza 32 de zboruri transatlantice si mai mult  de 600 de zboruri saptamanale în 58 de destinatii diferite, în America Latina si Caraibe.


Delta Airlines este un membru fondator al companiei Sky Team, creata in scopul colaborarii intre mai multe linii aeriene pentru a efectua chiar si mai multe zboruri catre mai multe destinatii.

 

 

Delta si Nortwest: Impreuna, cea mai mare companie aeriana.

Delta Air Lines a fuzionat cu Nortwest! Aceasta fuziune va permite creearea unei companii mai puternice, ce va permite clientilor nostri sa ajunga catre 390 de destinatii din 67 de tari.

Compania se va numi DELTA si va oferi legaturi intre orase din US si restul lumii mai mult decat orice alta companie aeriana, prin hub-urile sale: Atlanta, Cincinnati, Detroit, Minneapolis, New York, Salt Lake City, Tokyo si Amsterdam.

Cu Delta ajungi direct in inima Manhattan-ului!

Din JFK in Manhattan in doar 8 minute.

Dorim sa va anuntam ca Delta a semnat un acord de tip code-share cu US Helicopter, astfel incat se pot emite bilete pe numere de zbor Delta intre JFK si TSS (East 34th Street Heliport Manhattan) sau JRB (downtown Manhattan 6 East River Piers). Imbarcarea din JFK pentru aceste curse se face din terminalul 3, poarta 11.

Acum pasagerii pot beneficia de toate avantajele unui zbor Delta: inregistrarea bagajelor si a pasagerilor pana la destinatia finala, se pot acumula mile pentru pasagerii inscrisi in programul SkyMiles inclusiv pe zborurile intre JFK si Manhattan etc.

Breezeway -  Serviciu dedicat pasagerilor BusinessElite.

 
Breezeway este un nou serviciu oferit de catre Delta Air Lines catre pasagerii BusinessElite si pasagerilor SkyMiles Medallion, Platinium, Gold and Silver. Aceasta facilitate va permite pasagerilor sa se imbarce oricand doresc pe un culoar special, fara a astepta la porta de imbarcare. Scopul acestui serviciu este de a reduce timpul de asteptare la poarta de imbarcare pentru pasagerii clasei BusinessElite, si totodata le permite acestora sa se bucure de libertatea de a alege momentul in care se imbarca.

                                                                

Online Check-in si Drop Off la Otopeni

 

Delta Air Lines ofera posibilitatea pasagerilor sai sa efectueze formalitatile de inregistrare online, cu 24h inaintea orei prevazute pentru decolare. Astfel prin simpla accesare a linkuluihttps://www.delta.com/myitinerary/itinLanding.action

pasagerii pot printa cartiile de imbarcare si pot inregistra bagajele. Bagajele se vor eticheta/preda la ghiseul DROP OFF existent din Otopeni. Aceste facilitati se pot folosi exclusiv de pasagerii care nu au nevoie de viza pentru a intra/tranzita teritoriul US.

 

Stiati ca?

 - in 2003 Delta si partenerul sau Air France au transportat mumia Faraonului Ramses I intreAtlanta si Egipt?

 - aeroportul Hartsfield Jackson ATLANTA a fost declarat cel mai mare aeroport din lume? Delta transporta 70% din totalul pasagerilor din acest aeroport, fiind principalul hab al companiei.

 - un angajat Delta din Atlanta responsabil cu asezarea bagajelor in cala aeronavelor ridica, in medie o cantitate de 5 tone de bagaje pe zi?

 - se poate umple rezervorul unui Boeing 767 cu aceeasi cantitata de combustibil necasara pentru alimentarea rezervoarelor a 1,500 de masini Ford Mustang?

          
          
          
          
        
 
© 2014 bilete-deavion.ro