bilete de avion, bilete avion ieftine, bilet avion, bilet avion low cost, bilete avion spania italia paris londra, bilet avion blue air, bilet avion wizz air

Emirates

 

 

Bilete de avion Emirates

 

Emirates este compania aeriana care poate fi un exemplu pentru serviciile excelente, comfort exceptional si tehnologie superioara. Emirates opereaza una dintre cele mai tinere flote din lume, iar innoirea permanenta garanteaza pasagerilor o experienta de zbor superioara. Emirates ofera pasagerilor sai un mediu de zbor confortabil si relaxant. Astfel aeronavele sunt de ultima generatie, noul Airbus A380 fiind deja operational pe rute precum New York sau Sydney.

Compania a evoluat rapid iar in prezent dispune de 123 de aeronave iar planul de dotare include alte 163 pana in 2015, A380, A340-500, Boeing 777-300ER si altele. Emirates opereaza in 101 de destinatii in intreaga lume. Hub-ul Emirates este Dubai, o destinatie turistica spectaculoasa. Intr-o dezvoltare ultrarapida Dubai isi propune sa atraga pana in 2010 peste 15 milioane de turisti pe an. Sunt si vor fi in continuare multe de vazut in Dubai, incepand cu arhitectura si luxul noilor hoteluri si zone rezidentiale, continuand cu posibilitatile de distractie si shopping. Un avantaj al calatoriei cu Emirates il reprezinta stopoverul de o zi sau mai multe la Dubai, o minivacanta spectaculoasa.

Toate zborurile EK opereaza pe noul terminal construit in aeroportul Dubai: T3. In noul terminal Emirates ( T3 ) in afara saloanelor Emirates pentru pasagerii de First si Business Class exista si Marhaba Lounge, situata langa poarta 230 accesibila, la un pret foarte atragator ( USD 25 ) , tuturor pasagerilor, fara rezervare prealabila. 

Calatoria cu Emirates incepe inca de la usa casei, prin serviciul de chauffeur-drive, transfer cu masina la si de la aeroport, oferit gratuit pasagerilor de First si Business Class. Asteptarea in aeroport se transforma intr-o experienta placuta prin accesul la saloanele dedicate, iar asistenta pentru formalitatile vamale si de check-in iti vor scurta timpul de asteptare.

La bordul aeronavelor Emirates pasagerii vor gasi o alta definitie a spatiului, incepand de la scaunele mari dotate cu support ajustabil pentru picioare, suport pentru cap si suport lombar, precum si paturi si perne in cabinele Economy, continuind cu scaunele rabatabile pana la pozitia orizontala din cabinele Business si First si culminand cu cusetele private de pe aeronavele A340-500 dotate cu spatiu individual de storare a bagajelor, scaun transformabil in pat, lenjerie, masuta de machiat si minibar, toate create pentru a spori comfortul pasagerilor. Indiferent de clasa pasagerii se pot bucura de numeroase feluri de mancare si bauturi, de ecranele individule pe care pot selecta din 600 de canale de divertisment, precum si de calitatea serviciului oferit de echipajele de bord. In martie 2008 Emirates a anuntat ca este prima companie aeriana care permite pasagerilor sa efectueze apeluri de pe telefonul mobil in timpul zborului.

Programul de fidelizare Skywards este cel mai bun din industrie; membrii Skywards vor simti mereu ca fac parte dintr-un club exclusivist. Centre dedicate de servicii, prioritate la check-in, atentie personala, accesul la saloane dedicate, fac parte din beneficiile acestui program.

Cu Emirates, pasagerii descopera o alta dimensiune a zborului. Fly Emirates. Keep discovering!

PROGRAMUL DE FIDELITATE OFERIT DE EMIRATES- Skywards!

Cand veti deveni membru Skywards, veti avea acces la servicii si beneficii, pe care alte programe de fidelitate nu vi le ofera; Cu Skywards nu veti castiga doar mile!

Cum puteti beneficia de milele acumulate?
- Daca aveti in cont minimum 10000 Mile puteti zbura gratis cu Emirates in peste 72 de destinatii din lume;
- Cu minimum 5000 mile, va puteti upgrada biletul de la economic la business, sau de la business la first class, pe orice zbor operat de Emirates si SriLankan.
- Cu milele acumulate, puteti obtine nopti de cazare gratuite la toate hotelurile partenere, sau puteti inchiria masini gratis de la companiile de rent a car partenere.

Membrii Skywards care zboara cu Emirates, au acces la o multime de privilegii oferite de catre compania aeriana. Dintre acestea fac parte:
- facilitati oferite in obtinerea vizei pentru Dubai,
- posibilitatea alegerii de meniuri speciale in timpul zborului,
- rapiditate in efectuarea check-in ului la aeroport;

          
          
          
          
        
 
© 2014 bilete-deavion.ro