bilete de avion, bilete avion ieftine, bilet avion, bilet avion low cost, bilete avion spania italia paris londra, bilet avion blue air, bilet avion wizz air

KLM

 

 

Bilete de avion KLM Royal Dutch Airlines

 

KLM Royal Dutch Airlines este o companie de nivel mondial, avand originile in Ţarile de Jos. Din momentul fuziunii lor în anul 2004, KLM lucreaza in stransa colaborare cu Air France in cadrul companiei AIR FRANCE KLM. In ceea ce priveste cifra de afaceri financiare, AIR FRANCE KLM reprezinta cel mai mare parteneriat intre companii aeriene din lume, de asemenea, efectueaza cele mai multe transporturi de pasageri şi este al doilea cel mai mare-transportor de marfa din lume.

Strategia de afaceri 


Strategia AIR FRANCE KLM poate fi exprimata ca: un singur grup, două companii aeriene, şi trei afaceri principale. Activitatile de baza KLM, consta in transport de calatori, transportul de marfa, si intreţinerea aeronavelor.


Retea la nivel mondial


KLM si Air France operează fiecare reţele proprii, in regim dual-Hub. Cele doua hub-uri de baza sunt Paris Charles de Gaulle, pentru Air France, si baza KLM acasa, aeroportul Schiphol din Amsterdam. Impreună cu partenerii sai, KLM ofera pasagerilor şi expeditorilor de marfa accesul catre mai mult de 250 de destinatii, si conexiuni non-stop sau link-uri catre destinatii secundare.


Skyteam


Ambele KLM si Air France sunt membri SkyTeam, una dintre aliantele mari de companii aeriene din lume. Cu zece companii aeriene membre, incepand cu 2009, SkyTeam este a doua cea mai mare alianta in ceea ce priveste cota de piaţa din lume,. In calitate de membri SkyTeam, Air France şi KLM joaca un rol important in America de Nord, Europa si Asia, iar impreuna cu Kenya Airways, ei se bucura de o pozitie puternică si in Africa.


Scopuri


KLM lucrează pentru a realiza o crestere profitabila care sa contribuie la propriile sale obiective corporative, precum si la dezvoltarea economică si sociala.

 

PROGRAMUL DE FIDELITATE FLYING BLUE


Pentru a deveni membru Flying Blue, trebuie completat un formular. Solicita acum formularul reprezentantilor agentiei Millennium Tour!

Flying Blue este un program unic oferit de KLM si Air France. Calitatea de membru va ofera posibilitatea sa acumulati puncte de fiecare data cand calatoriti cu KLM, Air France sau orice alta companie membra SKY TEAM.
Exista mai multe tipuri de carduri:

FLYING BLUE SILVER
FLYING BLUE GOLD
FLYING BLUE PLATINUMCUM POTI CASTIGA MILE?

Pentru orice mila zburata cu KLM, Air France sau orice alta companie membra Sky Team, pasagerii sunt rasplatiti cu mile. Exista doua tipuri de mile: Award Mile si Level Mile.
Award Miles se vor transforma ulterior in beneficii cum ar fi: Bonusuri in momentul rezervarii unui hotel-partener sau in momentul inchirierii unei masini;
Level Miles va ajuta sa treceti la un alt nivel in cadrul programului Flying Blue:
de la Ivory la Silver, Gold sau Platinum.

Culoarea fiecarui card de fidelitate reprezinta nivelul in cadrul programului Flying Blue.
Fiecare nivel va ofera alte privilegii si beneficii.


CONDITII PRIVIND TRANSPORTUL BAGAJELOR

Bagaje


 1. Pasagerii care calatoresc la clasa economica pot avea un bagaj de 20 kg (44 lbs) fara taxe suplimentare. Pasagerii care calatoresc la clasa Business pot avea un bagaj de 30 kg (66 lbs). Aceste restrictii de greutate se aplica tuturor zborurilor spre si din toate tarile, cu exceptia Statelor Unite, Canada si Mexic
 2. La cursele spre si din Statele Unite, Canada si Mexic, toti pasagerii pot transporta doua bagaje scutite de taxe. Cele doua bagaje nu trebuie sa depaseasca 158 cm fiecare (lungime+ latime+ ?®naltime). Greutatea maxima permisa este de 23 kg per bagaj.

Bagaje de Mana


 1. Puteti avea bagaje de m??na pe toate cursele:
  - O geanta de voiaj, nu mai mare de 55 x 35 x 25 cm si nu mai grea de 10 kg (22 lbs).
  - Un pardesiu/patura, umbrela/baston, o poseta, o geanta - camera video, si o cantitate rezonabila de material de lectura.
 2. In plus fata de bagajul de m??na mentionat mai sus, pasagerii de la Business Class mai pot lua:
  - O geanta cu obiecte de imbracaminte (nu mai mult de 20 cm ad??ncime, in greutate de maxim 8 kg/17.5 lbs) sau o servieta (nu mai mult de 20 cm ad??ncime, ? In greutate de maxim 8 kg/17.5 lbs).
 3. Puteti depozita bagajul de m??na sub scaun sau ?®n compartimentele pentru bagaje de deasupra acestuia.
 4. Daca veti calatori cu copii cu v??rsta de pana la doi ani, care au bilet cu 10% reducere, vi se permite sa luati un scaun ambulant si un bagaj de m??na suplimentar, nu mai mare de 55 x 35 x 25 cm cu greutatea de maxim 10 kg (22 lbs). Carucioarele care nu se pliaza trebuie transportate la cala.
 5. Pasagerii cu handicap isi pot lua scaunul cu rotile, aparatul de mers, sau caruciorul cu trei roti.
 6. Incapand cu 15 martie 2006 echipamentul Golf si Dive este inclus in cantitatea de bagaje permisa gratuit daca se incadreaza in limita de greutate permisa  (de ex. 20 kg pentru Economy Class).

CONDITII PRIVIND TRANSPORTUL ANIMALELOR

Animale de Casa

 1. In cabina: animalele de casa pot calatori ?®n cabina ?®n anumite cazuri, depinz??nd, printre altele, de marimea si greutatea custii.
 2. In cala: in cazul ?®n care cusca este prea mare pentru cabina, aceasta va fi amplasata in cala.
 3. Prin Departamentul Cargo: aceasta optiune este pentru animalele care calatoresc fara insotitor.

Calatoria copiilor:


  Copiii pot calatori cu dumneavoastra ?®n mai multe moduri, in functie de v??rsta pe care o au:
 1. Pentru bebelusii sub 6 luni(max. 65 cm, max. 9 kg) puteti rezerva un leagan.
 2. Puteti lua proviziile necesare ?®ngrijirii copilului (sub 2 ani) la bord (max. 10 kg).
 3. Indiferent de varsta copilului puteti lua la bord caruciorul acestuia.
 4. Copiii sub 2 ani ii puteti tine ?®n brate. Pentru copiii peste 2 ani, puteti rezerva un loc.
 5. Copilul dumneavoastra poate calatori si in propriul sau scaun de siguranta, daca acesta poate fi atasat de scaunul avionului cu centura de siguranta.
 6. Un adult poate calatori cu maxim doi copii. Conform regulilor de siguranta, puteti tine in brate doar un copil; pentru al doilea copil puteti rezerva un loc.

Copiii fara insotitor:


 1. Copiii cu varsta intre 5 si 12 ani pot calatori singuri doar daca folosesc Serviciul pentru Minori Neinsotiti. Copilul dumneavoastra va beneficia de o atentie suplimentara: de-a lungul intregii curse, vom avea grija de siguranta copilului dumneavoastra. La aeroportul Schiphol, copiii neinsotiti vor fi condusi la sala de asteptare Junior Jet, unde vor avea la dispozitie bauturi racoritoare, jocuri video si pe computer, filme pe video, carti in diverse limbi si foarte multe jucarii.
 2. Odata ajunsi la destinatie, vom incredinta personal copilul persoanei indicate de dumneavoastra.
 3. Copiilor intre 12 si 17 ani li se permite sa calatoreasca singuri, dar pot folosi si Planete Bleue, un serviciu ce poate fi oferit tinerilor care calatoresc singuri si care nu au nici-o deficienta fizica sau psihica. In cadrul acestui serviciu , tinerii pasagerii sunt preluati de la inregistrare si insotiti pana in momentul in care ajung la destinatia finala unde ii asteapta o persoana desemnata de familie . 
  Acest serviciu nu este gratuit.
 4. Copiii cu varsta sub 15 ani care si-au cumparat biletul in Canada, Statele Unite sau Mexic sunt rugati sa foloseasca acest serviciu.

Atentie! 
A nu se confunda cu reglementarile pentru calatoria in strainatate a minorilor neinsotiti de parinti (art 248/2005)

BILETE ELECTRONICE

Compania KLM va ofera posibilitatea emiterii de bilete electronice, numite e-tickets pe un numar de destinatii din ce in ce mai mare.
Incepand cu 1 aprilei 2006 compania va percepe o taxe de EUR 20 pentru fiecare bilet de hartie pentru destinatiile care suporta emiterea de e-tickets. Va reamintim ca nu se pot emite bilete electronice pentru infanti (si ceilalti pasageri din rezervarea acestuia) si categorii speciale de tip EXST, STCR.

          
          
          
          
        
 
© 2014 bilete-deavion.ro