bilete de avion, bilete avion ieftine, bilet avion, bilet avion low cost, bilete avion spania italia paris londra, bilet avion blue air, bilet avion wizz air

Swiss Airlines

 

 

Bilete de avion Swiss Airlines

Swiss (Swiss International Air Lines) e compania aeriana internationala din Elvetia si face parte din Grupul Lufthansa. Compania are hub-ul principal la Zurich, dar opereaza si din Basel si Geneva. Swiss e membra a aliantei Starr Alliance. Swiss a fost fondata in 2001, dupa falimentul companiei Swissair, fosta companie aeriana a Elvetiei. Media flotei e de 8 ani. Compania opereaza cu circa 90 de avioane.

 

Destinatiile de top pentru zborurile Swiss: Zurich, New York, Londra. Pentru a obtine un card de fidelitate, puteti solicita un formulare de inregistrare reprezentantilor agentiei Millennium Tour sau va puteti inscie direct pe site-ul http://travelclub.swiss.com.

 

CUM DEVENITI MEMBRU SWISS TRAVEL CLUB?

Pentru a obtine un card de fidelitate, puteti solicita un formulare de inregistrare reprezentantilor agentiei Millennium Tour sau va puteti inscie direct pe site-ulhttp://travelclub.swiss.com.

CONDITII PRIVIND TRANSPORTUL BAGAJELOR CU SWISS INTERNATIONAL AIRLINES

Bagaje de mana
 

Adultii si copii de la varsta de doi ani pot sa ia cel putin un bagaj de mana in cabina fara a fi taxat. Acest bagaj de mana nu trebuie sa contina bunuri periculoase si trebuie sa aiba loc sub scaun. NU trebuie sa depaseasca greutatea si dimensiunile prezentate in tabelul de mai jos:   SWISS First SWISS Bussines SWISS Economy
Numarul Bagajelor 2 1 1
Dimensiuni per Bagaj 55 x 40 x 20 cm (22 x 16 x 8 in), total 115 cm 55 x 40 x 20 cm (22 x 16 x 8 in), 115 cm in total
plus un laptop sau o servieta
55 x 40 x 20 cm (22 x 16 x 8 in), total 115 cm
Greutate per Bagaj 10 kg (22 lbs.) 10 kg (22 lbs.) 10 kg (22 lbs.)


Pe langa asta, puteti sa va luati tot ce va este necesar pentru confortul pe timpul zborului, de exemplu: o patura sau ceva materiale de citit. 

Bagaje 

Compania SWISS ofera transport pentru bagajele care nu depasesc greutatea si dimensiunile aratate in tabelul de mai jos.  1. Zboruri europene si cateva zboruri internationale: 

    SWISS First SWISS Bussines SWISS Economy
  Dimensiuni 203 cm / 79 in 203 cm / 79 in 203 cm / 79 in
  Greutate 40 kg / 88 lbs 30 kg / 66 lbs. 20 kg / 44 lbs.


  Aceste regulamente se aplica la adulti si la copiii cu varsta mai mare de doi ani. Pentru copii cu varsta mai mica de doi ani, greutatea si dimensiunile admise sunt: 10 kg / 115 cm. 
   
 2. Zboruri catre SUA si Canada:

    SWISS First SWISS Bussines SWISS Economy
  Numarul Bagajelor 2 2 2
  Dimensiuni per Bagaj 158 cm (62 in) 158 cm (62 in) Primul bagaj: 158 cm (62 in)
  Primul bagaj impreuna cu al doilea: 273 cm (106 in)
  Greutate per Bagaj 32 kg (70 lbs.) 32 kg (70 lbs.) 32 kg (70 lbs.)


  Aceste regulamente se aplica la adulti si la copiii cu varsta mai mare de doi ani. Pentru copii cu varsta mai mica de doi ani se admite un singur bagaj cu 115 cm in dimensiune si 32 kg in greutate.

Echipamente Sport

Cand calatoriti cu Swiss, va puteti lua si echipamentul de sport. Compania Swiss transporta foarte multe articole incepand de la perechi de ski si echipament pentru sporturi de iarna pana la echipamente pentru golf si chiar biciclete. Conditiile de transport pentru cele mai frecvente echipamente de sport sunt listate mai jos. Va rugam sa specificati atunci cand achizitionati biletul ce fel de echipament luati cu dvs.

Transportul gratuit este oferit pentru urmatoarele articole:

 1. O pereche de schiuri si o pereche de clapari, o placa de snowbord si o pereche de clapari pentru fiecare pasager. Daca doriti sa transportati mai multe perechi, ca rugam sa contactati compania pentru aflarea taxelor percepute.
 2. Echipamentul de golf (continand un sac de golf) si o pereche de pantofi sunt transportate gratuit de compania Swiss
 3. Echipament pentru scuba diving si cel pentru bowling sunt de asemenea transportate gratuit.
          
          
          
          
        
 
© 2014 bilete-deavion.ro