bilete de avion, bilete avion ieftine, bilet avion, bilet avion low cost, bilete avion spania italia paris londra, bilet avion blue air, bilet avion wizz air

Scandinavian Airlines

 

 

Bilete de avion SAS Scandinavian Airlines

 
Scopul lui SAS Scandinavian Airlines este de a pune la dispozitie zboruri catre si de la Stockholm, Copenhaga si in intreaga lume. Flota lui SAS e formata din aeronave de tipul Airbus, cu care acopera destinatii populare, cum ar fi New York, Chicago, Washington, Seattle, Bangkok, Beijing, Tokyo urmand sa fie adaugate Delhi si Dubai. Alte destinatii acoperite în Europa, ar fi Malaga, Alicante, Madrid, Barcelona si Palma în Spania, Paris si Nisa în Franta, Palermo, Roma, Bologna, Venetia si Milano, în Italia, Malta, Split si Zagreb, în Croatia, Geneva si Zurich, în Elvetia, Innsbruck în Austria, München, Nürnberg Stoutgardim, Frankfurt, Hanovra, Hamburg, Berlin, în Germania, Londra, Birmingham, Manchester, Newcastle, Edinburgh, Dublin, Aberdeen, în Regatul Unit, Amsterdam, Bruxelles, Luxemburg, Kiev, Sankt-Petersburg, Cracovia, Varsovia, Istanbul în Turcia.
 
În grupul SAS Scandinavian Airlines sunt, de asemenea, companiile aeriene Spanair, Blue1, Air Baltic si Wideroe. De asemenea, SAS Scandinavian Airlines este membru al grupului Star Alliance.SAS Scandinavian Airlines, linia aeriana declarată cea mai punctuală din Europa conform unui raport al Asociației Europene a liniilor aeriene (AEA), opereaza curse aeriene regulate pe ruta Bucuresti - Copenhaga cu legaturi excelente in tarile scandinave si baltice.

 

Prin cele trei hub-uri din Copenhaga, Stockholm si Oslo, SAS va ofera cea mai mare varietate de destinatii precum Seattle, New York, Washington, Beijing, Dubai,etc…

 SAS Danemarca deserveste 50 de destinatii in 23 de tari si are o flota formata din 52 de aeronave, majoritatea Airbus 321 si MD 82/87.

 Plecarile din Bucuresti sunt operate cu frecventa de 3 ori / saptamana, in fiecare marti si joi la ora 13:35 iar sambata la ora 17:30.

 Ca membra fondatoare a Star Alliance, prin programul de fidelitate EuroBonus oferit de SAS Scandinavian Airlines puteti acumula puncte atat pe zborurile SAS cat si pe cele ale celorlalte companii membre Star Alliance precum si prin cazarile la hoteluri sau inchirieri de masini de la firmele colaboratoare. Ca si membru EuroBonus veti avea beneficii care vor face calatoria dumneavoastra mult mai comfortabila si mai placuta.

Pentru a deveni membru EuroBonus accesati linku-ul urmator:https://ibp2.scandinavian.net/ibp/eurobonus/EBJoinView.aspx?MKT=GB&lng=en&ID=46759

 CO2 Emission: Pentru ca mediul in care traim este foarte important si pentru ca trebuie sa facem tot ce ne sta in putinta sa-l conservam, SAS si-a dezvoltat propriul program de protectie a mediului prin reducerea emisiilor de CO2 si a consumului de combustibil prin asa numita “green approach” la aterizare.

Ca sa contribuiti la reducerea emisilor de CO2 care se elibereaza in mediu prin zborul dumneavoastra, va rugam accesati http://sasems.port.se/EmissionCalc.cfm?lang=1&utbryt=0&sid=geninfo&left=geninfo?WT.ac=CO2&ID=60091

          
          
          
          
        
 
© 2014 bilete-deavion.ro