Zborurile pe ruta Timisoara – Bucuresti vor avea o frecventa zilnica exceptând ziua de sâmbata, iar Tulcea – Bucuresti de trei ori pe saptamâna.

Rutele internationale vor fi acoperite dupa cum urmeaza:

  • Bergamo cu doua zboruri pe saptamâna din Tulcea,
  • Verona cu trei zboruri saptamânale din Timisoara si Bucuresti,
  • Genova cu trei zboruri saptamânale din Bucuresti,
  • Barcelona cu trei curse saptamânale din Bucure?ti,
  • Frankfurt, cu trei zboruri saptamânale din Bucuresti si unul din Tulcea si
  • Antalya cu o cursa saptamânala din Bucuresti începând din luna iunie.Fly-Romania

Pentru rutele interne, tarifele vor fi unice, respectiv 69,90 euro/zbor pentru Bucuresti – Timisoara si 49,90 euro/zbor pentru Bucuresti – Tulcea, în vreme ce pe rutele internationale, preturile pornesc de la 29,90 de euro/zbor. În aceste tarife este inclusa o gama larga de servicii, dintre care transportul unui bagaj de cabina de maxim 7 kg si a unui de cala de cel mult 20 kg, dar si servicii de catering la bord.

bileteAvion

Zborurile vor fi operate cu aeronave de tip MD-82 si MD-83 apartinând companiei aeriene Ten Airways si, anterior, operatorului Alitalia. Printre companiile aeriene care utilizeaza sau au utilizat acest tip de aeronave se numara Swissair, Austrian Airlines, Alitalia, Delta sau American Airlines.

Ten Airways este o companie aeriana cu capital românesc (Ovidiu Tender), care si-a început activitatea în 2010. Pâna în prezent, a operat în sistem charter si wet lease, ceea ce presupune închirierea aeronavei cu tot cu echipaj si celelalte servicii pentru a opera în numele unei alte companii. Printre clientii Ten Airways se numara Blue Air, Air Moldova, Aegean Airlines, Roya Maroc, Air Mediterrannee sau Blue Panorama, în sistem wet lease, respectiv Perfect Tour si Paralela 45 în sistem charter.